Ida Sinisalon ja Niina Ahtiaisen loppukauden hyvä vire sai jatkoa beach volleyn CEV Satellite -turnauksessa Skopjessa.

Karsintojen kautta pääsarjaan selviytynyt suomalaiskaksikko putosi avauskierroksella tappiokaavioon, mutta nousi sieltä voitto kerrallaan aina mitalipeleihin saakka.

Sunnuntaiaamun välierässä saksalaispari Kim Behrens / Nadja Glenzke oli Sinisaloa ja Ahtiaista parempi lukemin 21-15, 21-15, mutta illan pronssiottelussa kaatui turnauksen ykkössijoitettu serbialaiskaksikko Milena Matic / Marija Milosevic komeasti 2-1 (25-23, 17-21, 19-17).

– Syöttö pysyi koko ottelun ajan vaikeana. Lisäksi saimme kovia lyöntejä puolustettua hienosti peliin. Ehdottomasti uramme paras sijoitus aikuisten sarjassa tähän saakka, Sinisalo hehkutti turnauksen kahdeksannen pelin päätteeksi.

Sinisalon ja Ahtiaisen loppukausi oli mainio – Kuopion NEVZA:n kakkossija ja SM-hopea saivat nyt jatkoksi CEV Satellite -turnauksen pronssitilan, joka on samalla kaksikon ensimmäinen podiumpaikka CEV:n Satellite -turnauksissa.

Suomalaisten beach volley -kausi päättyy ensi viikonloppuna Norjan NEVZA-turnaukseen. Sinisalon ja Ahtiaisen lisäksi Osloon matkustavat Riikka Lehtonen / Anniina Parkkinen sekä Pekka Piippo / Teppo Pulkkinen ja Jussi Tommola / Ville-Veikko Savolainen.

Lähde: Lentopalloliitto