Jens Henttinen oli 15. tänään lasketussa pujottelun Eurooppa-cupin kilpailussa Levillä

Kittilän Levillä laskettiin tänään pujottelun Eurooppa-cupin kauden toinen kilpailu. Suomen 10-henkisen joukkueen paras oli Henttinen, jonka mahdollisuudet parempaan sijoitukseen karkasivat ensimmäisen laskuun virheeseen Levi Black -rinteen jyrkällä osuudella.

– Kantti nappasi jotenkin kiinni ja lensin kauas kepistä. Jouduin käytännössä pysähtymään ja siinä meni aikaa niin paljon, että kisa oli siinä. Mutta kokonaisuutena tämä ja eilinen on ollut hyvää tekemistä, ja hyvällä fiiliksellä jatketaan kautta, Henttinen summasi.

Eilisessä Levin Eurooppa-cupin avauksessa kahdeksanneksi yltänyt Joonas Räsänen oli tänään Itävallan Marc Digruberin voittamassa kilpailussa 16.

– Ensimmäinen veto onnistui tänään hyvin, mutta toisessa tuli yläosassa virheitä, enkä saanut niiden jälkeen heti rytmistä kunnolla kiinni. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen näihin kahteen päivään. Nyt kun vielä saadaan viimeinenkin terä katkaistua viime päivinä vaivanneilta korva- ja poskiontelotulehduksilta, niin kausi jatkuu oikein positiivisissa merkeissä, Räsänen kertasi.

Suomalaisista kilpailussa olivat mukana myös Antti Leonsaari, Marlon Sjöberg, Eetu Mäkelä, Joona Piirainen, Teddy Takki, Niklas Nihtilä, Juho Handolin ja Eemeli Pirinen, mutta he karsiutuivat toiselta kierrokselta.

Lähde: Ski Sport Finland