WBA-liiton ylemmän keskisarjan ottelu britti George Grovesin ja saksalaisen Eduard Gutknechtin välillä päättyi ikävästi.

Miehet takoivat raastavat 12 erää, MM-otteluun tähtäävä Groves voitti selkeästi pisteillä. Kun tulos oli julistettu, alkoi saksalainen voida pahoin ja menetti pukuhuoneessa tajuntansa. Hänet kiidätettiin sairaalaan.

British Boxers -sivuston mukaan Gutknecht vaivutettiin koomaan, mikä on normaali proseduuri näissä tapauksissa. Aivoista löytyi laaja verenvuoto ja hänet leikattiin. Nyrkkeilijä on sairaalan mukaan kriittisessä, mutta vakaassa tilassa.

Kun voittaja Groves kuuli vastustajansa tilasta, hän peruutti välittömästi suunnitellun lehdistötilaisuuden.

– Kunnioituksesta Eduard Gutknechtia ja hänen perhettään kohtaan en halua kertoa paljon, mutta olemme kaikki erittäin huolissamme hänen terveydentilastaan. Toivon todella, että hän paranee ja haluan lähettää kaiken tukeni hänelle sekä hänen perheelleen näinä vaikeina aikoina, Groves twiittasi.