Raision Loimu ja Montenegron mestari Budvanska Rivijera iskivät CEV Cupin toisen ja ratkaisevan osaottelun tiistaina Budvassa.

Ottelu päättyi isännille tasaisen taiston jälkeen erin 3-2 (25-22, 25-23, 20-25, 21-25, 17-15) ja ottelupari ratkesi heidän hyväkseen.

Budva voitti avaustaiston Raisiossa 3-2. Loimu olisi tarvinnut suoraan jatkopaikkaan vähintään 3-1-voiton ja kultaiseen eräänkin selvitäkseen 3-2-voiton.

– Ottelupari ratkesi käytännössä meidän toisen erän tappioon. Sen jälkeen taisteltiin hyvin, mutta se oli tuulimyllyjä vastaan taistelua. Kyse oli siitä teemmekö jossain vaiheessa muutamia virheitä putkeen, joiden turvilla kotijoukkue vie erän. Viidennen erän loppupuolella tuli harmittavia hapuiluja torjunnassa emmekä päässeet käsiksi vastustajan hyökkäyksiin, kommentoi Loimun päävalmentaja Dragan Mihailovic.

Ottelun kaksi viimeistä pistettä oli Michael Chemosin hyökkäysvirheitä, mutta häntä ei voi silti tappiosta syyttää, sillä kenialainen pelasi uskomattoman ottelun. Hän sai yhteensä 49 passia, joista hän takoi yhteensä 37 pistettä tehoin +29.

Lähde: Loimun tiedote