Salibandyliigan syksyn yllättäjä Nokian KrP nousi sarjataulukossa jo kolmanneksi kaataessaan SalBan maalein 8-4. Syyskauden toiseksi viimeinen liigaottelu pelattiin poikkeuksellisesti Sastamalassa.

Kahden tasaisen erän jälkeen Joni Henttonen, Morics Krumins ja Henri Johansson pommittivat Nokian kuudessa minuutissa 5-2-johtoon, mutta SalBa tuli vielä maalin päähän Jani Lehtoniemen ja Tatu Ruohosen kavennuksilla. Viimeisellä viisiminuuttisella isännät kuitenkin karkasivat lopullisesti kun ensin osui Johansson ja vain 39 sekuntia myöhemmin Krumins. Illan viimeisen pallon viskasi tyhjiin Antti Naskali.

Ottelun tehomiehiä tänään olivat KrP:n Johansson (3+0), Henttonen (1+2) ja Tommi Merto (0+3). Johansson nousi urallaan jo 760 pisteeseen ja vain kolmen pisteen päähän kaikkien aikojen pörssiä johtavasta Mikko Kohosesta.

Salibandyliigassa pelataan ennen joulunviettoon hiljentymistä vielä yksi ottelu. MM-pokaalin liigakiertue vie huomenna Espooseen, jossa Westend Indians ja Steelers iskevät yhteen Otahallissa klo 18.30.

Lähde: Floorball.fi