Rauman SalBa otti Salibandyliigan häntäpäässä tärkeän voiton kaataessaan Helsingissä jumbo M-Teamin 5-4. Tällä tuloksella SalBa repäisi jo neljän pisteen eron suoran putoajan paikalla olevaan M-Teamiin.

M-Team kiri SalBaa vastaan 1-4-tappioaseman vielä tasoihin, mutta se ei riittänyt edes pisteeseen. Ottelua oli pelaamatta runsaat yhdeksän minuuttia, kun Antti Vuorinen laukoi Joni Rokosan syötöstä raumalaisten voittomaalin.

Koovee jätti SalBan vielä karsijan paikalle voittaessaan kotonaan Oilersin jatkoajalla 4-3. Kaksi maalia tappiolla ollut Koovee käväisi kolmannessa erässä johdossakin, mutta Oscar Hännisen tasoitus siirsi ratkaisun jatkoajalle. Sitä oli jäljellä enää 14 sekuntia, kun Mikko Immonen laukoi molemmat pisteet tamperelaisille Jussi Alamettälän syötöstä.

OLS nousi jo pisteen päähän play off -viivasta ahdistaessaan kotonaan Happeen 7-7-tasapeliin. Oululaiset olivat kolmannessa erässä tappiolla jo 4-7, mutta sitten astui esiin hyökkääjä Joni-Arttu Sieppi. Sieppi iski ottelun toisen, kolmannen ja neljännen maalinsa nostaen joukkueensa tasoihin.

Pudotuspelien kotiedusta taisteleva TPS nousi jo tasapisteisiin kolmonen SPV:n kanssa lyödessään Hämeenlinnassa Steelersin peräti 10-1. Turkulaisten tehomiehenä hääri hyökkääjä Jani Hyytiäinen laukomalla joukkueensa maaleista neljä.

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina otteluilla EräViikingit – LASB, SPV – Classic ja OLS – M-Team.

Lähde: Salibandyliiga