Salibandyliigan sunnuntain draamat näyteltiin karsintaviivalla. Koovee nousi hetkeksi suoran säilyjän paikalle kaataessaan päiväottelussa LASB:n jatkoajalla 6-5, mutta SalBa tunki takaisin tamperelaisten edelle illan hurjalla kirillään 6-5-voittoon Oilersista.

Jo klo 13 startannut Hämeenlinnan ottelu päättyi Kooveen Perttu Koljosen ajassa 62.12 laukomaan jatkoaikamaaliin, jonka jäljiltä Koovee oli suoran säilyjän paikalla ja SalBa pisteen sen perässä karsijan tuolilla.

Iltaottelussa Raumalla SalBa oli vielä ottelun viimeisen kymmenminuuttisen alkaessa Oilersia vastaan tappiolla maalein 3-5. Viime aikoina hurjia päätösjaksoja pelannut SalBa tuli kuitenkin Petteri Salosen osumalla maalin päähän, ja neljä ja puoli minuuttia ennen loppua Joni Rokosa tasoitti. Isäntien ilta näytti tummenevan, kun tehokkaasta ylivoimapelistään tunnettu Oilers pääsi viimeisen minuutin alkaessa pelaamaan viidellä neljää vastaan. SalBaa ei sekään masentanut, sillä Salibandyliigan säilyjäksi jo ennen tätä ristityn joukkueen Veli Peltonen ratkaisi ottelun alivoimamaalillaan vain sekuntia ennen loppusummerin ulvaisua.

Viimeisellä kierroksella SalBa kohtaa kotonaan Nokian KrP:n ja Koovee vieraissa sarjakärki EräViikingit. Paremman maalieron omaavan Kooveen on otettava ainakin yksi piste SalBaa enemmän noustakseen sen ohi kuiville.

Salibandyliiga jatkuu maanantaina Turussa ottelulla TPS – Westend Indians, ja keskiviikkona on vuorossa täysi runkosarjan päätöskierros.

(Lähde: Salibandyliitto)