Futsalmaajoukkueen päävalmentajana vuoden 2014 alusta lähtien toiminut Mićo Martić jatkaa tehtävässään ainakin vuoden 2020 loppuun saakka.

Palloliitto ja Martić ovat sopineet jatkosta aina syksyn 2020 MM-lopputurnaukseen saakka. Martić ja Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja allekirjoittivat sopimuksen lauantaina 13.5. futsal-gaalan yhteydessä.

– Olemme onnellisia ja kiitollisia että voimme jatkaa vielä kolme vuotta Mićon kanssa yhteistä maajoukkuetaivalta. Mićo Martić on ollut takuu- ja taustamiehenä miesten maajoukkueemme jatkuvaan kehittymiseen ja auttanut laajasti myös koko futsal-toimintamme vankistumisessa, puheenjohtaja Alaja totesi tiedotteessa.

Martić on vastannut kaikesta futsalin maajoukkuevalmennuksesta ja osallistunut lisäksi vahvasti futsalin valmentajakoulutukseen. Toimenkuva laajenee koulutuspuolelle jatkossa vielä vahvemmin. Martić itse on erittäin tyytyväinen jatkosopimukseen.

– Olen todella otettu, ylpeä ja iloinen uudesta sopimuksesta. Työni ei ole vielä valmis ajatellen tuloksia ja maajoukkueitten sekä suomalaisen futsalin yleistä kehittämistä, Martić kuvailee.

– Haluan lausua isot kiitokset liiton puheenjohtaja Pertti Alajalle, esimiehelleni Jyrki Filpulle ja kaikille ihmisille, jotka auttavat meitä viemään suomalaista futsalia eteenpäin.