Hurjan maailman kärkiajan juossut superyllättäjä: ”Yllätin itsenikin”

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Brittiläisten Neitsytsaarien 20-vuotias Kyron McMaster yllätti kaikki juoksemalla 400 aidoissa Kingstonissa viikonloppuna huippuajan 47,88, mikä on kirkkaasti maailman kärkitulos. Nuori mies yllättyi itsekin.

Vuosi sitten hän oli toki Puolassa juniorien MM-kilpailuissa kolmas silloisella ennätyksellään 49,56, joten lahjakkaaksi kaveri tiedettiin. Floridassa keväällä ennätys parani ensin 48,71:een ja sitten aikaan 48,69. Nyt lohkesi kuitenkin iso siivu kerralla.

– Olin kyllä yllättynyt sekä ajasta, että voitostani. Mukana oli kuitenkin kokeneita juoksijoita, jotka ovat kilpailleet aivan huipputasolla. Tavoitteeni oli vain juosta mahdollisimman ehjä kilpailu ja toivoa parasta, nuorukainen sanoi The Gleanerille.

Taakse jäivät mm lajin maailmanmestari Bershawn Jackson, olympiahopeamitalisti Michael Tinsley ja olympiapronssimitalisti Javier Culson.

– Tuntuu hienolta juota maailman kärkiaika. Kauteni on ollut hyvä jo tähänkin asti, nyt teen töitä entistä motivoituneempana. On varmaa, että nyt kaikki haluavat voittaa juuri minut, nuorukainen sanoi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!