Ruotsin kiekkojätti superkunnossa: ”Tämä oli hänen paras kilpailunsa koskaan”

© Kuva: Getty Images

24-vuotias ruotsalainen kiekkojätti Daniel Ståhl on huippukunnossa. Hän nakkasi voittoon Saksassa Hallen heittokisoissa kovalla tuloksella 68,07.

Kaksimetrinen ja 145-kiloinen Ståhl heitti viime vuonna ennätyksensä 68,72 ja on ollut koko kevään loistokunnossa. Kuukausi sitten hän ylitti Kaliforniassa kahdesti 68 metriä, 68,36 ja 68,11. Maailmantilastossa edellä on ainoastaan helmikuussa Jamaikan ennätyksen 68,88 nakannut Fredrick Dacres.

– Tämä oli Danielin paras kilpailu koskaan. Yli 68 metriä hankalassa tuulessa, ja tosi kovia päänahkoja ihan maailman huipulta. Daniel alkaa tuntea itsensä jo kotoisaksi maailman huippuheittäjiä vastaan, kertoi hänen valmentajansa Vesteinn Hafsteinsson Aftonbladetille.

Myös kaksi muuta ruotsalaista ylitti Hallessa 60 metrin rajan, B-kilpailun voitti Simon Petterson tuloksella 62,74, Axel Härstedt heitti 61,07.