Naisten 100 metrin aitajuoksun ME-nainen Kendra Harrison odottaa kuumeisesti kisailevansa Lontoossa.

Harrison juoksi viime heinäkuussa Lontoossa uuden maailmanennätyksen. Jenkkiaituri kiirehti 100 metriä aidattuna aikaan 12,20 alittaen Jordanka Donkovan ME-ajan yhdellä sekunnin sadasosalla.

28-vuotias Harrison palaa takaisin Lontooseen heinäkuun alussa Timanttiliigan merkeissä.

– Viime vuoden kilpailu oli urani tähänastinen kohokohta ja odotan innolla paluuta samalle radalle, Harrison hekumoi IAAF:n verkkosivuilla.

Lontoon Timanttiliigassa lähtöviivalle asettuu todella kovia menijöitä: olympiavoittaja Sally Pearson, Rion hopeamitalisti Nia Ali sekä isäntämaan trio Tiffany Porter, Cindy Ofili ja Katarina Johnson-Thompson.

Harrison avasi kautensa viime perjantaina Dohassa. Hän voitti kilpailun ajalla 12,59, vaikka hänen kätensä murtui verryttelyssä.

Harrison käy leikkauspöydällä, mutta leikattu sormi ei estä harjoittelua. Harrison on mukana kilpailemassa hyvin pian. Lontoon Timanttiliiga ja elokuun MM-kisat ovat naisen mielessä.

– Toivottavasti voin tehdä taas jotain erityistä, Harrison maalaili.