Rion olympialaisten raskaan keskisarjan pronssimitalisti Joshua Buatsi, 24, ryhtyy ammattilaiseksi, kertoo Daily Mail.

Buatsi saa tuekseen ja managerikseen raskaansarjaan hallitsevan maailmanmestarin Anthony Joshuan, joka siirtyi vuoden 2012 Lontoon olympialaisten jälkeen ammattilaiseksi ja on voittanut sen jälkeen kaikki 19 otteluaan.

Promoottori Eddie Hearn paljasti, että Buatsin ensimmäinen ammattilaisottelu nähdään heinäkuun ensimmäisenä päivänä Lontoon 02 Arenalla. Kaiken kaikkiaan Buatsi tulee ottelemaan Hearnin mukaan ensimmäisenä vuotenaan kahdeksan kertaa.

Ghanassa syntynyt, mutta Isoa-Britanniaa edustava Buatsi päätti olympialaisten jälkeen käydä koulunsa loppuun ennen kuin päätti ottaa seuraavan askeleen urallaan, vaikka hänen odotettiin siirtyvän ammattilaiseksi pikimmiten.

– Joshua Buatsi on erinomainen lahjakkuus. Hän tulee nyrkkeilemään kaikissa päätapahtumissamme. Me teemme hänestä huipun, sanoi Hearn Daily Mailin mukaan.

Myös muut nyrkkeilymaailman isot nimet ovat povanneet nuoresta britistä tulevaisuuden maailmantähteä.

Amir Khan kertoi aiemmin, että uskoo Buatsin olevan lahjakkain vuoden 2016 joukkiosta. Buatsi itse taas paljasti viime syksynä Sportsmailille, että Floyd Mayweather ennusti hänestä tulevaisuuden maailmanmestaria.