Novak Djokovic kommentoi riutunutta olemustaan – ”En ole syönyt lihaa kahteen vuoteen”

© Kuva: Getty Images

Serbialainen tennisässä Novak Djokovic putosi yllättäen Ranskan avoimissa jo puolivälierävaiheessa itävaltalaiselle Dominic Thiemille.

Viime aikoina on kohistu paljon serbitähden pudonneesta painosta. Hintelä mies on kuihtunut entisestään.

– En ole syönyt lihaa sitten vuoden 2015. Lopetin lihansyönnin eettisistä ja terveydellisistä syistä. Tällä hetkellä en halua syödä lihaa, Djokovic kertoi thesportrush.comin mukaan.

Djokovic julkisti aikaisemmin aloittavansa yhteistyön tennislegenda Andre Agassin kanssa. Serbi ilmoitti, että etsii vielä yhtä nimeä uuteen valmennustiimiinsä.

– Valmentajan täytyy olla mies, jolla on sama näkemys tenniksestä ja elämästä, kuin minulla. Joudumme ottamaan huomioon nykyään useita seikkoja, sillä en ole enää sama pelaaja kuin ennen. Minulla on perhe, velvollisuuksia ja erilainen elämänrytmi. Uuden valmentajan täytyy ymmärtää ja kunnioittaa näitä asioita.

Djokovicilla on selkeä visio siitä, millainen uuden valmentajan tulee olla.

– Uuden valmentajan täytyy olla tenniksen korkeimmalta tasolta ja mieluiten nuori, jotta hänellä on energiaa työskennellä pitkiä päiviä. Hänen täytyy sisäistää minun matkustusrutiinit, henkinen tilani ja kykyni palauta kisoista.