Espanjalainen Alberto Contador valmistautuu mahdollisesti uransa viimeiseen Tour de France -pyöräilykilpailuun. Contador on voittanut kilpailun kahdesti urallaan.

34-vuotias espanjalainen lähtee kilpailuun rauhallisin mielin.

– Olen optimistinen. Olen harjoitellut eri lailla ja tunnen itseni rentoutuneemmaksi. Harjoitukseni ovat sujuneet hyvin ja tulokseni ovat olleet hyviä. Tämä on minulle maailman tärkein kilpailu, Contador kertoi cyclingnews.comin mukaan.

Contador korostaa hyvän joukkuedynamiikan olevan avainasemassa Tour de Francella.

– Minulla on ollut vuosien saatossa monenlaisia tiimejä täällä. Jonain vuosina tiimini on ollut todella vahva ja toisina vuosina vähemmän vahva. Tänä vuonna meillä on todella vahva tiimi ja kaikki ovat todella motivoituneita. Se on äärimmäisen tärkeää tässä kilpailussa.