Ruotsin UFC-tähti Alexander Gustafsson nousi jälleen vakavasti otettavaksi mestaruusottelun haastajaksi voitettuaan vakuuttavalla suorituksella Glover Texeiran Tukholman UFC-illassa.

Gustafssonia pidempään titteliottelua on kuitenkin odottanut Jimmy Manuwa, joka harjoittelee ruotsalaisen kanssa samalla salilla. Gustavssonia ei haittaa, mikäli Manuwa saa titteliottelun ennen häntä.

– En ole jutellut asiasta vielä Dana Whiten (UFC:n presidentti) kanssa, joten saa nähdä mitä tapahtuu. Jos Jimmy saa titteliottelun ennen minua, olen iloinen hänen puolestaan, Gustafsson kertoi mmafighting.comin mukaan.

Gustafsson ei pidä mahdollisena, että hän ja Manuwa ottelisivat mahdollisuudesta päästä titteliotteluun.

– Joutuisin ottelemaan jotain toista vastustajaa vastaan, emme ottele Manuwan kanssa vastakkain. Olemme nykyään veljiä ja harjoittelemme yhdessä.

Ruotsalainen on kahdesti päässyt ottelemaan UFC:n raskaansarjan mestaruusvyöstä. Ensimmäisellä kerralla Jon Jones osoittautui Gustavssonia etevämmäksi. Toisella kerralla Daniel Cormier puolusti onnistuneesti titteliään Gustafssonia vastaan.