© Kuva: Getty Images

Tukholman Timanttiliigassa juostiin hirmuaika satasella!

Timanttiliigan Tukholman kilpailussa nähtiin upea juoksu miesten sadan metrin kisassa.

Voittoon juoksi kanadalainen Andre De Grasse, jonka aika oli huimaa luettavaa, 9,69. Tulos ei kuitenkaan ollut tilastokelpoinen, sillä aika juostiin lähes viiden metrin myötätuuleen. Tukholman satasella tuulta oli 4,8 metriä sekunnissa.

Aika oli silti kova osoitus kanadalaisen iskukyvystä, sillä miehen ennätys on 9,91. Jos De Grassen juoksu olisi ollut tilastokelpoinen, aika olisi noussut kaikkien aikojen listalla peräti jaetulle kakkossijalle.

Usain Boltin maailmanennätys on 9,58. Myötätuuleen juosseet tulokset mukaan lukien De Grassea nopeammin ovat juosseet vain Bolt ja Tyson Gay.

Katso twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.