Tshekkiläinen tennispelaaja Petra Kvitova koki kauhunhetkiä vuodenvaihteessa. Kvitovan kotiin ryntäsi tuntematon henkilö veitsellä sohien. Kvitova sai vakavan vamman kämmeneensä ja tshekin tennisura oli jopa vaakalaudalla.

Kvitova kiidätettiin välittömästi leikkaukseen hyökkäyksen jälkeen. Leikkaus sujui hyvin ja Kvitovan kerrottiin olevan sivussa pelikentiltä arviolta kuusi kuukautta.

Kvitova toipuminen sujui odotettua nopeammin ja tshekki nähtiin tositoimissa jo Ranskan avoimissa. Nyt tennisässä odottaa innolla tulevaa Wimbledonin turnausta.

– Siitä tulee mahtavaa. Sillä ei ole väliä, voitanko vai häviänkö. Välittömästi hyökkäyksen jälkeen asetin tavoitteekseni pelata Wimbledonissa. Nyt olen täällä, Kvitova kertoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

Veitsihyökkäys on jättänyt jälkensä tennistähteen. Kvitova ei pysty tekemään kuuluisaa tuuletustaan, jossa hän pumppaa nyrkkiään villisti ilmaan.

– En vieläkään pysty tekemään sitä. Lääkäri sanoi, että käteni ei tule koskaan olemaan entisensä arpikudoksen takia, Kvitova jatkoi