Monet kamppailulajien ammattilaiset ja asiantuntijat ovat olleet innokkaita jakamaan oman näkemyksensä siitä, miten Conor McGregorin ja Floyd Mayweatherin välisessä ottelussa tulee käymään.

Kovin moni ei ole antanut UFC-tähti Conor McGregorille realistisia mahdollisuuksia päihittää nyrkkeilyn ammattilaisurallaan voittamatonta Floyd Mayweatheria.

UFC:n entinen kevyensarjan mestari Eddie Alvarez uskoo irlantilaisen mahdollisuuksiin. Alvarez on päässyt kokemaan irlantilaisen lyöntivoiman, joutuessaan McGregorin tyrmäämäksi UFC:n keskisarjan titteliottelussa.

– Uskon, että McGregorille on neljä erää aikaa päättää ottelu. Neljän erän jälkeen ottelu menee teknisemmäksi ja uskon, että Mayweather hallitsee ottelua sen jälkeen. Olet idiootti, jos uskot, ettei hän pysty tyrmäämään Mayweatheria neljän erän puitteissa, Alvarez kertoi Brett Okamoton 5 Rounds -radio-ohjelmassa.