Vladimir Klitshkon voittanut Tyson Fury on kohta kärsinyt ottelupannansa. Fury kärähti kokaiinin käytöstä, eikä ole otellut vuoden 2015 jälkeen.

Klitshkon huhtikuussa Lontoon Wembleyllä voittanut Anthony Joshua on ilmaissut halunsa otella Furya vastaan seuraavaksi.

Joshuan todennäköisin tuleva vastustaja on kuitenkin jälleen Vladimir Klitshko. Ukrainalaisella on ottelusopimuksessaan pykälä uusintaottelusta, jonka hänen uskotaan käyttävän.

Furyn valmentaja Peter Fury paljasti, että Furyn leiri suunnittelee paluuta syksylle. Britin leiri kaavailee Furyn ottelevan samassa nyrkkeilyillassa, jossa hänen serkkunsa, Hughie Fury, ottelee pääottelun.

– Mikäli asiat Furyn kilpailukiellon suhteen ovat ohi ja saamme luvan otella, hän tulee liittymään serkkunsa seuraksi kyseiseen nyrkkeilyiltaan, Peter Fury totesi sport360.comin mukaan.

Ajankohtaa voi pitää yllättävänä, sillä Fury on nähty yleensä ottelevan suuren luokan nyrkkeilytapahtumissa ja pääotteluissa. Nähtäväksi jää, siirretäänkö Furun ottelu vielä tapahtuman pääotteluksi.

Peter Furyn mukaan, hänen suojattinsa on hyvässä kunnossa ja valmis paluuseen.

– Hän on valmis. Hän on erityinen ottelija. Ennen otteluaan hänellä tulee olemaan allaan 5000-6000 kierrosta sparraamista.