Rääväsuu John McEnroe haluaisi valmentaa pahamaineista Nick Kyrgiosta – ”Olemme molemmat hieman sekopäisiä”

© Kuva: Getty Images

Tenniksen rääväsuu John McEnroe on jälleen ilmaissut halukkuutensa auttaa tenniksen pahaa poikaa Nick Kyrgiosta tämän uralla.

McEnroe oli tenniskenttien ensimmäinen kauhukakara ja hän uskoo, että hänellä olisi annettavaa Kyrgioksen valmennuksessa.

– Hän on luontevin ehdokas valmennettavaksi, sillä olemme molemmat hieman sekopäisiä. Hänellä on urheilulliset osa-alueet kunnossa. Hänen pitää vain päästä oikeaan henkiseen vireystilaan – se on hänen suurin este tällä hetkellä, McEnroe kertoi insidesport.comin mukaan.

– Huolestun, kun katson häntä, sillä monesti hän vain katoaa pelin tiimellyksessä. Hän ei ole enää läsnä. Huipulla olevat kaverit ovat niin ammattimaisia, että sinulla ei ole varaa olla huonosti valmistautunut.