Andre Berto tietää, millaista on kohdata Floyd Mayweather. Berto hävisi Mayweatherille tuomariäänin tämän toistaiseksi viimeisessä ammattilaisuran ottelussa.

Monet Mayweatherin vastustajat ovat menneet kipsiin suuren mediahuomion edessä ja Mayweather on onnistunut pääsemään vastustajiensa ihon alle. Berton mukaan tilanne sopii hyvin Conor McGregorille.

– Mitä McGregoriin tulee, hän on tähti. Hän suorittaa aina parhaiten silloin, kun valot ovat kirkkaimmillaan ja paine kovimmillaan. Tilanteella ei ole väliä, hän on erityinen kaveri, joka saa ulosmitattua kaiken potentiaalinsa kovissa tilanteissa, Berto analysoi Fox Sportsille.

Berto ei kyennyt haastamaan Mayweatheria kaksikon keskinäisessä ottelussa vuonna 2015. Berto uskoo, että McGregor tulee heti ottelun alussa kovaa päälle.

– Hän tulee alussa näyttämään, että on tullut taistelemaan. Näkisin, että hän yrittää varastaa Mayweatherilta valokeilan erinäisillä tempuilla. Silloin Mayweather voi lähteä leikkiin mukaan ja McGregorille aukeaa mahdollisuus osua häneen – ja silloin, kun hän osuu, sen tuntee.