Suomen 4 x 100 metrin viestijoukkue juoksi seitsemänneksi Taipeissa päättyneiden Universiadien finaalissa. Kokoonpano Eetu Rantala, Oskari Mörö, Samuli Samuelsson ja Ville Myllymäki toi kapulan maaliin ajassa 40,37. Alkuerissä joukkue pinkoi ajan 39,67.

– Ensimmäinen vaihto toimi hyvin, mutta kaksi muuta eivät menneet aivan niin hyvin. Toinen vaihto viipyi hieman ja kolmas meni päälle, Suomen yleisurheilujoukkueen johtaja Petteri Jouste totesi.

Mestariksi kiiti Japani, joka kukisti toiseksi tulleen Yhdysvaltain viestikvartetin ajoin 38,65-38,69. Kotijoukkue Taiwan oli kolmas ajalla 39,06

Suomen yleisurheilujoukkue kokosi Taipeista kaikkiaan kolme mitalia ja yhteensä viisi pistesijaa.

– Hyvin koko yleisurheilujoukkue urheili. Kilpailut olivat hyvätasoiset ja täällä urheiltiin olympiakisatyyppisessä ympäristössä, Jouste totesi.

Arvokisoissa Tshekkiä edustava Suomen passin omaava Kristiina Mäki juoksi kisojen päätöspäivänä naisten 1500 metrillä kolmanneksi ajalla 4.20,65. Kilpailun voitti Serbian Amela Tezic ajalla 4.19,18. Kahden vuoden takaisissa universiadeissa Mäki voitti 5000 metriä.