© Kuva: Getty Images

Pilaako oma harjoituskaveri Usain Boltin jäähyväiset?

Jamaikalaislegenda Usain Bolt juoksee illalla viimeisen arvokilpailunsa 4×100 metrin finaalissa Lontoon MM-kilpailuissa.

Jamaika oli alkuerien kolmanneksi nopein ajalla 37,95. USA juoksi 37,70 ja Iso-Britannia 37,76. Usain Boltin harjoituskaveri Yohan Blake vahvistaisi oleellisesti finaalijoukkuetta, mutta voi olla, ettei hän kykene juoksemaan. Alkuerissä häntä säästettiin tarkoituksella.

– En voi puhua vielä asiasta enempää ennen kuin olen konsultoinut lääkintätiimiämme. Yohan pystyi lauantaina tekemään tiimin kanssa hiukan alitehoisia vaihtoharjoituksia. Hän on ammattiurheilija ja osaa kyllä arvioida yhdessä lääkärien kanssa, pystyykö hän juoksemaan vai ei, sanoi Jamaikan pikajuoksujen päävalmentaja Maurice Wilson Jamaikan TV:lle.

Alkuerissä Jamaikan joukkueessa olivat Boltin lisäksi tällä kaudella 10,12 juossut Tyquendo Tracey, satasen välieriin selviytynyt Julian Forte sekä keltanokka Michael Campbell, jonka ennätys tältä kaudelta on 10,07.