Kanadalainen Andre De Grasse on kertonut jo useaankin otteeseen haluavansa pilata Usain Boltin uran viimeiset arvokisat Lontoossa. Kaksikon välit eivät ole kovin lämpimät.

Vielä Riossa välit näyttivät olevan kunnossa, kun kaksikko saapui toisilleen naureskellen maaliin välierässään.

Bolt kertoo The Gleanerille, että nyt kanadalainen on käyttäytynyt epäkunnioittavasti häntä kohtaan. De Grassen valmentaja Stuart McMillan syytti Boltia siitä, että tämä olisi vaatinut Monacon Timanttiliigan järjestäjiä jättämään De Grassen kisan ulkopuolelle, ettei kaksikko kohtaisi.

– Jos näen De Grassen, sanon hänelle: ”Moi, se siitä sitten”. En tiedä kuinka osaisin muuten kuvailla välejämme, minulla ei ole hänen puhelinnumeroaan, Bolt sanoi.

– Mielestäni he ovat olleet hiukan epäkunnioittavia minua kohtaan ja hänestä puhutaan minun manttelinperijänäni. Minä en jaa mantteliani kellekään, se on heistä itsestään kiinni, kuka sen ottaa. Joku varmasti tulee täyttämään piikkarini.

– Kaikki seitsemän kaveria, jotka ovat Lontoon finaalissa minua vastassa, ovat suurimpia haastajiani. En tiedä, mihin suuntaan De Grassen ura menee. Hän on ollut arvokisoissa hopealla ja pronssilla, joten on hänellä lahjoja. Katsotaan, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, Bolt sanoi.