KUORTANE. Aiemmin tapahtunutta: vierailimme viime viikolla lentopallon EM-kilpailuihin valmistautuvan Suomen maajoukkueen viimeistelyleirillä Kuortaneella.

Punttitreenien yhteydessä kuultiin aika ajoin ihan tavanomaista Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivun suunsoittoa sekä ilmeisesti naljailuksi tarkoitettu heitto ”on se vaan kaunista, kun isot miehet treenaa!”

Viime viikolla esittelimme oikeasti ison miehen raakaa punttitreeniä. Lentismaajoukkueen virallisen vahvan miehen Antti Siltalan tempaus- ja kyykkytreenissä liikkui isoja rautoja. Katso kyseinen video tästä.

Tällä kertaa luvassa on lentismiesten tavanomaisempaa punttitreeniä a’la Eemi Tervaportti, Lauri Kerminen, Markus Kaurto ynnä muut. Sokerina pohjalla Lelu Ojansivun oma, miten sen nyt sanoisi… vahva tyylinäyte! Katso Sportti TV:n video jutun alusta tai tästä ja viihdy!

Lue lisää lentopallomaajoukkueen kuulumisista ja valmistautumisesta EM-kilpailuihin SuomiUrheilu.comista huomenna. EM-kilpailut käydään Puolassa 24.8.-3.9. Suomen ottelut alkulohkossa: 24.8. Suomi–Viro, 26.8. Suomi–Puola, 28.8. Suomi–Serbia.