Conor McGregorin paluuta UFC-häkkiin odotetaan kuumeisesti. Sanavalmis irlantilainen nousi koko urheilumaailman huulille oteltuaan Floyd Mayweatheria vastaan elokuussa Las Vegasissa.

Conor McGregorin valmentaja John Kavangh ampui alas huhut, joiden mukaan McGregor kohtaisi Nate Diazin kaksikon välisessä kolmannessa osa-ottelussa joulukuussa.

– Joulukuun 30. päivä ei tule toteutumaan. Voin myös sanoa, että McGregorin manageri soitti minulle tänään ja kertoi, että he ovat olleet palavereissa koko päivän. Huomenna alamme keskustella päivämääristä.

– Jos minä saisin valita, haluaisin Conorin ottelevan Nate Diazia vastaan maaliskuussa New Yorkissa Irlannin kansallispäivänä. Se on toiveeni, se olisi uskomatonta.

UFC:n keskisarjan rankingien mukaan McGregorin pitäisi kohdata voittaja Tony Fergusonin ja Kevin Leen välisestä ottelusta. Kavanaghin mukaan McGregoria ei kiinnosta rankingit.

– Conorin ei tarvitse noudattaa niitä. Hän voitti höyhensarjan ja keskisarjan mestaruusvyöt. Tällä hetkellä hän ottelee vain, koska se on hauskaa. Kyse ei ole pelkästään rankingeista, kyse on myös viihteestä.

Lähde: mmafighting.com