Makwan Amirkhanin ja Juho Tolppolan sanasota on jatkunut tiiviisti sosiaalisessa mediassa.

Amirkhanin fanit kehottavat suomalaista UFC-tähteä rauhoittumaan ja malttamaan mielensä nyrkkeilijän uhotessa.

– Maku.. Please älä lähde tohon mukaan, anna sen kenen hyvänsä aukoo päätään keskenään. Me tiedetää ketkä sua ollaan seurattu ennen kuin tää hype alkoi et kuka sä oot ja mitä teet! Oot esimerkki mulle ja muille siitä, miten Suomessa voit elättää ittes urheilulla, neuvoo esimerkiksi Aleksi Kuosmanen.

– Onneksi olkoon Maku! Anna sun sisäisen liekin viedä sua ja jätä koirat haukkumaan yksinään. Ken tietää mitä varjoja vastaan ne taistelee. Sun yhteiskunnallinen vastuu on suuri. Käytä se hyvään ja levitä sanomaa siitä palosta sun sisällä. Ole esimerkki niille tuhansille, jotka lukee sun juttuja, kommentoi Gashaw Bibani.

– Aina on valitettavasti joku ketä kadehtii niin paljon kun omat unelmat ei toteudu, niin yrittävät pilata muidenkin unelmat, Jonne Stenlund sanoo.

Lisää kommentteja voit lukea täältä.

Tolppola haastoi Amirkhanin nyrkkeilymatsiin, sillä Amirkhani tylytti Viasatin studiossa Olavinlinna Boxing Nightin tasoa (uutinen).

– Olet aliarvioinut suomalaisia otteluja Olavinlinnasta siihen malliin niin, että hakkaisit ne itsekin! Minua ja kamppailuihmisiä rupesi siihen malliin vituttaa mister Makwan. Eiköhän me tehdä Suomen ensimmäinen vapari ja ammattinyrkkeilijän oikea kohtaaminen, vaikka Turkuun kotikehääsi, jos vaan kanttii lunastaa puheita eilisestä, Tolppola kirjoitti Instagramissa.

Amirkhani vastasi seuraavasti Tolppolalle:

– Se piirtää kel on liituu. Nyt mä piirrän, että sää haukut niin kuin pieni rakki, sillä aikaa mä treenaan mun ufc-otteluun. Niin kauan kun mulla on sopimusta jäljellä, niin kauan sä odotat. Sit vasta katotaan, jos sä oot sinnikkäästi jaksanu haukkua ja vanhuus ei tule vastaan niin mä päätän otellaanko, kertoo Amirkhani.

– Jos vielä jaksan niin tuun täyttämään Hartwall Areenan sun puolesta ja saat hyvät eläkerahat, ehkä voit ostaa jotain kivaa itelles jne… Mut nyt voit mennä ostamaan mun kirjan ja keksiä jotain mistä haukkua. Viimeiseksi koska oot niin huomion kipee kaveri niin en jaksa edes mainita sun nimee. Ps. Mee töihin.

Amirkhani lupasi myös, että kommentit jupakan tiimoilta jäävät nyt tähän. Tolppolan vastauksen voit lukea nyrkkeilijän InstaGram-tililtä.