UFC:n höyhensarjan ottelija Jeremy Stephens on varmasti jälkeenpäin toivonut, ettei olisi avannut suutaan UFC 205 -tapahtuman lehdistötilaisuudessa, kun Conor McGregorilta kysyttiin, kuka paikalla olevista ottelijoista tarjoaisi hänelle kovimman vastuksen.

McGregorin miettiessä vastaustaan, Stephens huusi väliin:

– Minä. Olen höyhensarjan kovin lyöjä ja silloin, kun osun, en vain tyrmää vastustajiani, tiputan ne liikkumattomana kanveesiin.

Stephensin puheenvuoron jälkeen McGregor kääntyi hitaasti Stephensia kohden ja lausui sanat, jotka saivat tuhatpäisen yleisön ja muut lehdistötilaisuudessa olleet ottelijat räjähtämään nauruun.

– Kuka helvetti tämä kaveri oikein on?

Stephens voitti vakuuttavasti taannoisessa UFC-215-tapahtumassa Gilbert Mendelezin ja ilmaisi halunsa otella UFC-legenda Jose Aldoa vastaan.

Stephensin viimeisimmän twiitin perusteella Aldo ei olekaan enää hänelle vaihtoehto ja nyt amerikkalainen huutelee korealaisena zombina tunnetun Chang Sung Jungin perään.

– Aldo ei ilmeisesti haluakaan otella. Missä korealainen zombi on? Haluaisin otella häntäkin vastaan. Onko täällä tulkkeja, jotta hänet saadaan kanssani häkkiin? Stephen kirjoitti.

Sung Jung osoitti loistavaa tilannekomiikkaa ja vastasi Stephensille julkaisemalla meemin Conor McGregorista, jonka alalaitaan on kirjoitettu: ”Kuka helvetti tämä kaveri oikein on?”

Katso twiitit alta. Mikäli et näe twiittejä voit katsoa ne tästä ja tästä (linkit vievät Twitteriin ja Youtubeen).

Jeremy Stephens

@LiLHeathenMMA
Hearing Jose doesn't want none..?🤦‍♂️What's up w/ Korean Zombie? I'd like to fight him too. Any translators that can get him to step up?

McGregorin vastauksen Stephensille voit katsoa tästä.