Ray Borgia ei nähdä viikonloppuna UFC-215-tapahtuman pääottelussa Demetrius Johnsonia vastaan kärpässarjan mestaruusottelussa (uutinen).

MMAFightningin mukaan Borg ryhtyy hakemaan muualta apua terveysongelmiinsa. Tähän asti Borg on käyttänyt Perfecting Athletesin palveluja, muttei selkeästi ole tyytyväinen tämän firman ammattitaitoon.

– Ensiksi haluan pyytää anteeksi faneilta ja Demetrius Johnsonilta, etten voi otella. Haluan kiittää lääkäri Davidsonia, UFC:tä ja Jeff Novitzkya, jotka ovat pitäneet huolta terveydestäni ja ajatelleet parastani, Borg sanoi MMAWeekly.comille.

Sen sijaan Borg heittää varsin katkeria kommentteja ravintoterapeutilleen Michelle Ingelsille, jonka perustama yritys Perfecting Athletes ei saa myöskään kiitosta.

– Haluan myös lisätä, etten työskentele enää Perfecting Athletesin enkä Michelle Ingelsin kanssa. Ingelsillä ei ollut oikeutta puhua puolestani.

Ingels antoi julkisuuteen tiedotteen, jossa hän kertoi Borgin tilanteesta. Syy ottelusta vetäytymiseen ei ole ”painoon liittyvää”.

Borgin poissaolon todellisesta syystä tai sairauden laadusta ei ole yhäkään siis tietoa. Miehellä oli terveysongelmia myös viime vuoden syyskuussa, jolloin hän perui ottelunsa Ian McCallia vastaan ainoastaan kaksi päivää ennen h-hetkeä.