US Openissa todistettiin uskomatonta tarinaa, jossa pääosassa oli naisten sarjan voittaja Sloane Stephens.

Amerikkalaisnainen istui vielä puoli vuotta sitten pyörätuolissa eikä pystynyt edes kävelemään. Stephens oli jalkavammansa takia yhteensä 11 kuukautta sivussa tenniksestä, eikä pystynyt neljään kuukauteen laittamaan painoa jalalleen. Ja nyt hän voitti himoitun tennispalkinnon!

Stephens, kesän alussa rankinsijalla 957 ja nyt sijalla 83, kukisti myöhään sunnuntaina finaalissa hyvän ystävänsä Madison Keysin 6-3, 6-0. Ottelu kesti ainoastaan yhden tunnin.

Mittelön jälkeen kyyneleet virtasivat kaksikon halatessa. Jutun juurtakin riitti ennen palkintoseremoniaa.

– Sanoin Maddielle, että minun pitäisi lopettaa nyt. Ei tämä enää paremmaksi voi muuttua, tunteili Stephens US Openin virallisilla kisasivuilla.

– Tämä on uskomatonta. Olin leikkauksessa 23. tammikuuta. Jos joku olisi sanonut, että voitan US Openin, olisin sanonut sen olevan mahdotonta. Tämä on ollut huikea matka.