Sergei ”Krusher” Kovalevin ura on juuri nyt pahassa jamassa.

Venäläinen raskaan keskisarjan nyrkkeilytähti hävisi kesäkuussa toistamiseen Andre Wardille, kun panoksena oli kolmen eri liiton tittelit.

Kovalevin valmentaja John David Jackson löytää selkeän syyn Kovalevin alamäelle. Kovalev on otellut ammattilaisena 33 kertaa ja mies ei ollut hävinnyt vielä kertaakaan ennen Ward-kohtaamisia.

– Juuri nyt näyttää siltä, etten valmenna Kovalevia enää. Me olisimme voineet voittaa uusinnan, mutta Sergei halusi vain tienata rahaa, sanoi Jackson ATG Radiolle.

– Hän ei halunnut treenata enää kovaa ja jokainen treenileiri oli entistä huonompi. Jos hänellä ei ole enää nälkää, se on Sergeistä kiinni.

Uusinnassa Kovalev päästi Wardin aivan iholle iskemään kovia vartalolyöntejä. Se oli Jacksonin mielestä iso virhe.

– Sergei tykkää puhua roskaa. Hän syyttää minua tappiosta, mutta jos lopetat matsin kesken, et voi syyttää minua. Hän lopetti kesken! Kun Andre alkoi lyömään Sergeitä vartaloon, Sergei oli valmista kauraa. Hän ei kestä sitä.

Eikä siinä vielä kaikki. Jacksonin mukaan Kovalev ei halunnut maksaa edes sovittua korvausta valmentajalleen.

– Kovalev saa venäläiset ihmiset näyttämään pahalta, mutta kaikki ne venäläiset, joita olen valmentanut, ovat loistavia ihmisiä. Kovalev on todellinen mulkku. Hän haluaa kaiken itselleen. Hän ei halunnut maksaa minulle, mutta hänen managerinsa oli hyvä minulle ja sain palkkioni.