Floyd Mayweatherin suojatti Gervonta Davis on pahoissa vaikeuksissa, sillä Davis on saanut syytteen toisen asteen pahoinpitelystä, uutisoi Baltimore Sun.

Tapaus juontaa juorensa elokuun alkuun, jolloin Davis löi Anthony Wheeleriä päähän Upton Boxing Centerissä Baltimoressa. Wheeler oli mennyt väliin, kun Davis ja Wheelerin veli ajautuivat riitaan. Davis löi täysin yllättäen Wheeleriä, jolla todettiin myöhemmin aivotärähdys. Wheeler on kuvaillut itseään Davisin lapsuuden ystäväksi.

Davis joutuu oikeuden eteen uudelleen 29. marraskuuta. Davisiä syytetään toisen asteen pahoinpitelystä, jossa maksimirangaistus on jopa 10 vuotta vankeutta ja/tai 2 500 dollarin sakot. Nyt hän pääsi vapaaksi 100 000 dollarin takuita vastaan.

FightNights.comin mukaan Davisillä on peräti kahdeksan syytettä, joista neljä liittyy liikennerikkomuksiin, vireillä. Davis nyrkkeilee Mayweatherin promotoimassa tallissa. Davis on voittanut kaikki 19 ammattilaismatsiaan.