Suomalainen nyrkkeilyselostaja Jani Rajalin avasi Viasatilla Robert Heleniuksen lauantaista matsia Dillian Whytea vastaan.

Helenius totesi jo itsekin, että panoksena on jopa MM-ottelu, jonne voitolla voi edetä.

– Tässä on panoksena kaikki mahdollinen, mitä voi Robben uralla olla. 70 000 katsojaa, vieras kehä, paljon tulee rahaa palkkioksi, mutta ennen kaikkea tuon ottelun voittaja tulee nousee maailman liittojen arvolistoilla sijalle viisi, joka tarkoittaa sitä, että sä olet valmiina maailmanmestaruuskamppailuun, Rajalin kertoi.

Pelissä ovat ennen kaikkea myös isot rahat.

– Jos Helenius voittaa, hänellä on itse asiassa kolme eri väylää päästä MM-otteluun. Silloin Heleniuksen palkkiopussi on noin 3,5 miljoonaa haastajana eli onhan tämä järjettömän hieno mahdollisuus.

Rajalinin mielestä Heleniuksella on mahdollisuus voittaa.

– Se on pitkä höögeri [oikea] vastaan. Luotetaan siihen, että alkuerissä Whyte tekee pienen virheen tai Robbe pääsee lyömään sen vasemman sisään ja kovan oikean leuan kärkeen. Sammutetaan koko stadion, kansa hiljenee, Robbe tuulettaa ja sitten aletaan odottaa raskaan sarjan MM-ottelua, jossa on suomalainen.