Nyrkkeilypromoottori Eddie Hearnin mukaan WBC-liiton raskassarjan mestari Deontay Wilder on pyytänyt posketonta palkkiota ensi vuoden ottelusta, jossa hän kohtaisi Dillian Whyten.

Hearn on yrittänyt järjestää kaksikon mittelöä helmikuulle Lontooseen, kertoo BoxingScene.com. Hearn on tarjonnut Wilderille kolmen miljoonan takuupalkkiota sekä Yhdysvaltojen TV-tuloja.

Wilder ei ole kiinnostunut Whyten kohtaamisesta, ellei ottelupalkkio vähintäänkin tuplaannu!

– Jos Eddie nostaa palkkiota, voin otella Whytea vastaan. Summan pitää liikkua seitsemän ja kymmenen miljoonan dollarin tietämissä. Neljästä miljoonasta en ole kiinnostunut ottelemaan hänen kanssaan, sanoo Wilder.

Hearn tyrmää täysin Wilderin palkkiopyynnön.

– Hän haluaa seitsemän miljoonaa ja minä haluan 11 tuuman peniksen – se ei tule onnistumaan. Olemme tarjonneet hänelle kolmea miljoonaa dollaria ja USA:n TV-tuloja, mikä olisi yhteensä ehkä neljä miljoonaa, Hearn sanoo IFL TV:lle.

Hearn sanoo aikovansa nostaa hieman tarjousta, muttei kuitenkaan lähelle seitsemää miljoonaa. Mikäli Wilder voittaisi Whyten, pääsisi Wilder huikeista asemista Joshuaa vastaan, tuumaa Hearn. Silloin puhuttaisiin jo 7-10 miljoonan rahoista.

Wilder kohtaa 4. marraskuuta WBC-liiton raskaan sarjan mestaruusottelussa haitilaislähtöisen Bermane Stivernen. Sen jälkeen Wilderia kiinnostaa mittelö Anthony Joshuaa vastaan, missä puhuttaisiin jo isommista rahoista.

Whyte matsaa puolestaan tänään lauantaina Robert Heleniusta vastaan WBC-liiton hopeavyöstä. Helenius voisi voitolla päästä ottelemaan myös Wilderia tai jopa Joshuaa vastaan.