Vitali Klitshko päätti lopettaa nyrkkeilyuransa hävittyyään keväällä raskaan sarjan mestaruusottelussa Anthony Joshualle.

Nyrkkeilyhistorian menestyneimpiin nimiin kuuluva Klitshko oli paikalla WBC-liiton konferensissa Bakussa. Klithskon lisäksi, tilaisuudessa oli läsnä raskaansarjan nyrkkeilyn pioneereihin kuuluva Evander Holyfield.

Vaikka Klitshko ja Holyfield ovat hieman eri aikakauden nyrkkeilijöitä, heillä oli ammattilaisuriensa aikana mahdollisuus kohdata toisensa mutta näin ei kuitenkaan tapahtunut.

Klitshko paljasti, että Holyfield oli ehdottanut hänelle ottelua.

– Yhtenä päivänä Evander tuli luokseni ja sanoi: ”Vitali, meidän on pakko otella”. Sanoin hänelle, etten voi otella häntä vastaan. Hän suurin sankarini, hän on legenda. Hän oli urani aikana suuri esimerkki minulle. Katsoin hänen otteluitaan nuorena, Klitshko sanoi Give Me Sportin mukaan.

– Rakastan häntä, enkä voisi koskaan otella häntä vastaan, Klitshko ylisti Holyfieldia.