25-vuotias australialainen tennisammattilainen Bernard Tomic on havaittu viettämässä aikaa kovan luokan huumediileriksi epäillyn Ada Onurin seurassa Gold Coastin kaupungissa. Onur ja hänen ystävänsä Chris Duspara pidätettiin vastikään Australiassa epäiltynä 12 eri rikoksesta.

– Illallinen jätkien kanssa, kertoi kuvateksti Onurin ystävän ja lakimiehen Ahmed Dibin Instagram-kuvassa, mikä poistettiin myöhemmin kuvapalvelusta.

Rikosnimikkeisiin kuuluvat muun muassa huumeiden valmistaminen ja myyminen sekä ihmisten rekrytoiminen rikollisjengiin. Poliisi epäilee Onurin kuuluvan pahamaineiseen Comanchero -moottoripyöräjengiin.

Onurin lakimies Ahmed Dib kehui nuoren tennistähden tukea ystäväänsä kohtaan.

– Bernie on todellinen aussi. Kun hänen kavereitaan syytetään jostain, hän ei hylkää heitä. Se kertoo hänen luonteestaan, Dib kiitteli The Courier Mailin haastattelussa.

Yhtenä kaikkien aikojen lupaavimmista nuorista pelaajista pidetyn Tomicin kausi sujui varsin kehnosti. Hän tippui maailmanrankingissa sijalle 143.

Parhaimmillaan australialainen on ollut rankingissa 17. Hän on voittanut ammattilaisurallaan kaksi Challenger-tason ATP-turnausta ja päässyt kerran Wimbledonin puolivälieriin.