Nyrkkeilylegenda Oscar de la Hoya on aloittanut tavoitteellisen harjoittelun.

Kuudessa eri painoluokassa maailmanmestaruuksia voittanut de la Hoya otteli viimeksi vuonna 2008, jolloin hän hävisi Manny Pacquiaolle. Tappion jälkeen hän ilmoitti uransa loppumisesta.

Ex-nyrkkeilijä on palannut takaisin kehään harjoitusten merkeissä. 44-vuotias de la Hoya on aloittanut harjoittelun toiveenaan kohdata nyrkkeilymatsissa UFC-tähti Conor McGregor.

– Tiedätte, että olen kilpailuhenkinen. Olen harjoitellut salaa. Olen nopeampi ja vahvempi kuin koskaan. Voisin tyrmätä McGregorin kahdessa erässä, de la Hoya sanoi Boxing Newsin mukaan.

De la Hoya kritisoi aiemmin kovin sanakääntein McGregorin ja Floyd Mayweatherin välistä nyrkkeilymatsia. Ex-mestarin mukaan McGregor ja Mayweather halveksivat nyrkkeilyä.

Yhdeksän vuotta tositoimista sivussa ollut de la Hoya totesi jo syyskuussa kaatavansa McGregorin kahdessa erässä (uutinen), ja mies nähtävästi aikoo toteuttaa tavoitteensa.

– Haastan hänet. Tarvitsen vain kaksi erää. Hän on iso irlantilainen, hän on kuningas. Vapaaotteluhäkissä hän tuhoaisi minut. Matsin pitää olla nyrkkeilykehässä. Olen harjoitellut viisi kuukautta, de la Hoya sauhusi.