Raskaansarjan ammattilaisnyrkkeilijä Anthony Joshua on sanonut The Sunin mukaan, ettei hän taistele Deontay Wilderia, Tyson Furya ja Joseph Parkeria vastaan vuonna 2018.

Kommentti on sinänsä ristiriitainen, että esimerkiksi Furyn taustajoukot puhuivat aiemmin kaksikon kohtaamisen toteutuvan.

Myös promoottori Eddie Hearn on vahvistanut, että Joshua ja Wilder iskevät yhteen ensi vuonna.

Joshuan näkemys on ilmeisesti peräisin Wilderin erikoisesta käytöksestä. Hän uhosi sosiaalisessa mediassa britin suuntaan, jota Joshua ei aivan käsittänyt.

– Kun taistelin (Vladimir) Klitshkoa vastaan, hän ei sanonut sosiaalisessa mediassa, että ”haluan taistella Anthonya vastaan”. Teimme sen suljettujen ovien takana, saimme sopimuksen syntymään ja ilmoitimme tästä yleisölle, Joshua valaisi sivuston mukaan Gulf Newsille.

– Näin todellinen ammattilainen harjoittaa liiketoimintaa.

Soppa on kaikkinensa melkoisen sekaisin. Joshua sanoi taannoin nimenomaan, ettei Wilderin käytös mene tunteisiin – voit lukea siitä lisää täältä.

Onko kommentti mahdollisesti vain vastapallon pistämistä Wilderin suuntaan, vai onko Joshua tosissaan vetäytymässä? Se lienee jokaisen itse pääteltävissä, ennen kuin suhteellisen jännittävä ”sanasota” saa jatkoa.