Aasian vapaaottelumarkkinoilla kovaa nousua tehnyt One FC kehuu jyränneensä maailman suurimman vapaaottelupromootion UFC:n suosiossa. One FC:ssä ottelee nykyään useita tunnettuja entisiä UFC- ja Bellator-ottelijoita, kuten Roger Gracie, Ben Askren ja Brandon Vera.

Ultimate Fighting Championship on ollut maailman suosituin ja suurin vapaaotteluorganisaatio koko lajin virallisesta synnystä lähtien 90-luvun alussa. Aasia on kuitenkin ollut harvoja markkinoita, missä promootiolla on ollut vaikeuksia saada jalansijaa. Viimeisen kuuden vuoden aikana markkinan on ottanut haltuun singaporelainen organisaatio nimeltään One FC. Tällä hetkellä One FC on Aasian suurin yksittäinen urheiluun keskittyvä mediatoimija.

– Olemme tuhonneet heidät täysin. UFC markkinoi verilöylyjä, me taas nostamme esiin todellisia kamppailulajeja. Kamppailulajit ovat se asia, mitä aasialaiset todella edustavat. Jos sanailuni UFC:tä kohtaan kuulostaa voimakkaalta, se johtuu siitä, että he tulivat Singaporeen viime vuonna ja olivat todella epäkunnioittavia Aasia ja One FC:tä kohtaan, One FC:n toimitusjohtaja Chatri Sityodtong raivosi MMAWeeklyn haastattelussa.