Englantilainen ylemmän kevytsarjan nyrkkeilijä Ricky Hatton on kertonut The Sunille, että hän pyöritteli taannoin mielessään kohtaamista varsin ainutlaatuista iskijää vastaan. Hän olisi nimittäin halunnut kohdata jalkapallosta nyrkkeilyyn vaihtaneen Rio Ferdinandin.

Kaksinkertainen ammattilaisten ylemmän kevytsarjan IBF- ja IBO-liittojen maailmanmestari Hatton toimii nykyisin promottorina ja treenaajana, mutta ex-futaajan paluu sai myös omat halut kehän suhteen heräämään.

– Rio on hieno poika ja nyrkkeilyfani. Tulen takaisin ja taistelen häntä vastaan!, fiilisteli Hatton, jonka isä ja isoisä pelasivat Manchester Cityssa ja joka itse pelasi aikoinaan Man Cityn junnujoukkueessa jalkapalloa.

Ferdinand itse pitää jalat maassa, vaikka hän mielenkiintoa herättääkin. Manchester United -legendalla on töitä tehtävänä roimasti.

– On paljon tehtävää, minulla on kotitehtäviä, mies, Ferdinand totesi.