Rääväsuinen englantilainen nyrkkeilytähti Tyson Fury kaavailee paluuta kehään. Luodakseen pöhinää paluunsa ympärille Fury julkaisi Instagramissa listan kymmenestä raskaan sarjan huippuottelijasta, jotka hän aikoo peitota yksi kerrallaan.

– Tässä on paluuni ”tappolista”. Laitetaan nämä bileet käyntiin, Fury uhosi Instagramissa.

Furyn ”tappolistaan” kuuluvat huippunyrkkeilijät Anthony Joshua, Deontay Wilder, Joseph Barker, Tony Bellew, Alexander Povetkin, Tomasz Adamek, Samuel Peter, Chris Arreola, Derek Chisora ja Shannon Briggs.

29-vuotias Fury on entinen raskaan sarjan mestari, jolla oli parhaimmillaan hallussa neljän eri liiton mestaruusvyöt. Voittamaton iskijä on kaatanut urallaan 25 vastustajaa, joista 18 lakosi tyrmäyksellä.

Vakuuttavista tilastoistaan ja teknisestä kyvykkyydestään huolimatta Fury ei ole astunut kehään kahteen vuoteen. Viimeksi hän on otellut marraskuussa 2015, jolloin hän päihitti Vladimir Klitshkon. Hän on joutunut myös pilkanteon kohteeksi kansan suunnalta päästettyään irti urheilijan elämäntavoista sapattivuosiensa aikana. Fury kertoi itse medialle huonon kunnon syynä olleen mielenterveys- ja päihdeongelmat.