UFC:n kulta-aikojen legenda, ”Jäämies” Chuck Liddell on väläytellyt paluuta vapaaotteluhäkkiin. 47-vuotias entinen kevyen raskaan sarjan mestari ei ole otellut seitsemään vuoteen, mutta uhoaa olevansa edelleen kunnossa ja valmis palaamaan kehiin milloin vaan – jos rahapalkkio on kohdillaan.

– Olen miettinyt sitä paljon, mutta porukka saa pysyä vielä varpaillaan. En ole päättänyt mitään suuntaan tai toiseen. Paluun järjestäminen veisi varmaan kuukauden tai toisen, mutta ei se mahdotonta olisi. Olen kuitenkin kunnossa, ja joskus joku tarjoaisi minulle hullun summan rahaa, tekisin paluun vaikka huomenna, Liddell kertoi MMA Fightingille.

Vaikka virallisista tarjouksista ei ole julkisesti puhuttu, muutamat Liddellin aikalaiset ovat huudelleet legendan perään. Liddell on itsekin flirttaillut mahdollisessa trilogian viimeistelyllä nykyisin Bellatorissa ottelevaa Tito Ortizia vastaan. Myöskin Bellatorin veteraaniosaston kärkinimiin kuuluva Chael Sonnen on väittänyt ottelevansa ”Jäämiestä” vastaan lähiaikoina.

Liddell on kuitenkin itse toppuutellut huhuja siitä, että mitään otteluita olisi lyöty lukkoon.

– Se ei ole totta, että minulle olisi tarjottu mitään otteluita, varsinkaan häntä [Sonnenia] vastaan. Hän ei huolehdi liikaa totuuden puhumisesta. Hän on yleensä aika vapaamielinen faktojensa kanssa, Liddell tylytti Sonnenia.