Naisten vapaaottelun maailmantähti ja UFC:n höyhensarjan mestari Cris ”Cyborg” Justino suunnittelee yhä sivutoimista nyrkkeilyuraa uudesta UFC-sopimuksesta huolimatta. Justino kertoo hankkineensa nyrkkeilylisenssin ja saaneensa faneiltaan paljon kannustusta haastaa naisten nyrkkeilyn kovimpia nimiä.

– UFC tietää, että olen kiinnostunut nyrkkeilystä. Fanit ovat kyselleet otteluita Cecilia Braekhusia ja Layla McCarteria vastaan. He haluavat nähdä sen. Annan managerini ja UFC:n järjestellä näitä asioita, mutta he tietävät mitkä tavoitteeni ovat, Cyborg avasi haaveitaan ESPN:lle.

Vapaaottelun ykkösorganisaation UFC:n tiedetään olevan erittäin kiinnostunut mahdollisuudesta toimia jatkossa myös nyrkkeilypromootiona. Organisaation päämies Dana White on kertonut useissa haastatteluissa, että yhtiö kaavailee hyppyä nyrkkeilyn pariin ensi vuonna.

Justino teki vasta uuden monivuotisen sopimuksen UFC:n kanssa. Hänen on määrä kohdata entinen naisten höyhensarjan mestari Holly Holm 30. joulukuuta UFC 219 -otteluillassa.