Venäjä nimesi kaksi kohuhiihtäjää Rukan maailmancupiin.

Kansainvälisen olympiakomitea KOK:n dopingpannassa olevat Jevgeni Belov ja Maksim Vylegzhanin hiihtävät RIA Novostin mukaan Rukalla viikon päästä maailmancupissa, mikäli FIS eli kansainvälinen hiihtoliitto ei torppaa venäläisten osallistumista.

Kansainvälinen Olympiakomitea antoi Aleksandr Legkoville, Beloville, Vylegzhaninille, Aleksei Petuhoville, Jevgenia Shapovalovalle ja Julia Ivanovalle elinikäiset olympiapannat dopingrikkomuksen takia. Lisäksi venäläiskuusikon tulokset mitätöitiin Sotshin olympiakisoista, mikä tarkoitti usean mitalin menettämistä.

Venäläisten KOK-panna ei kuitenkaan ulotu kuin KOK:n alaisiin kisoihin. Kansainvälinen hiihtoliitto FIS ei ole vielä tehnyt päätöstä venäläisten hyllyttämisestä. Tämän takia he ovat saaneet hiihtää myös Jällivaarassa FISin alaisissa kisoissa tänä viikonloppuna.