Entinen kuuden eri painoluokan kymmenkertainen nyrkkeilyn maailmanmestari Oscar De La Hoya on ollut lähiaikoina paljon otsikoissa haastettuaan UFC-tähden Conor McGregorin nyrkkeilyotteluun reilu kaksi viikkoa sitten. 44-vuotias nyrkkeilytähti jakoi vapaaottelijalle taas uuden haasteen TMZ:n haastattelussa.

– Etkö näe, että olen kunnossa? Viekää minut paratiisikaupunkiin, jossa ruoho on vihreää ja tytöt ovat nättejä, nyrkkeilytähti sanaili viitateen Guns’ n’ Rosesin klassikkokappaleeseen TMZ:n videolla.

Kaksi viikkoa sitten De La Hoya tarjoili irlantilaisottelijalle varsin suorasanaisen uhkauksen Dash Radion haastattelussa. Silloin hän kehuskeli voivansa tyrmätä McGregorin vain kahdessa erässä.

– Tiedätte, että olen kilpailullinen ja taitoni ovat vieläkin tallella. Olen treenannut salaa. Olen nopeampi ja vahvempi kuin koskaan. Tiedän, että voisin tyrmätä vain kahdessa erässä. Kaksi erää, enempää en tarvitse. Haastan hänet nyt, ex-mestari uhkaili.

De La Hoya on yksi amerikkalaisen nyrkkeilyn menestyneimmistä ottelijoista. Hän voitti urallaan olympiakultaa ja kymmenen maailmanmestaruutta kuudessa eri painoluokassa.

The Ring -lehden maailman parhaaksi nyrkkeilijäksi vuonna 1995 valitsema De La Hoya voitti urallaan 39 kertaa ja hävisi vain kuusi kertaa. Hän lopetti aktiiviuransa vuonna 2009.