Ex-tennistähti: Tämä pelaaja on parhaimmillaan parempi kuin Roger Federer

© Kuva: Getty Images

Entinen tenniksen huipputähti Robin Söderling paljasti tuoreessa International Business Timesin haastattelussa, että uskoo Novak Djokovicin olevan parhaimmassa terässään parempi pelaaja kuin tennislegenda Roger Federer.

– Jos he olisivat kummatkin uriensa huipulla, uskoisin Novak Djokovicin voittavan Roger Federerin useammin. Hän liikkuu ja palauttaa palloja niin hyvin, että Roger saattaisi pelata liian nopeasti ja panikoida. Asiaa on kuitenkin vaikea arvioida, ruotsalaistähti mietti.

Djokovicin ja Federerin kilpailu on yksi tenniksen historian hurjimpia ja tasaisimpia vastakkainasetteluja. Tenniskonkarit ovat kohdanneet kentällä 45 kertaa. Djokovic johtaa kilpailua tällä hetkellä voitoin 23-22.

Söderling pelasi itsekin urallaan useasti Federeriä vastaan. Kymmenen ATP-turnausta urallaan voittanut ja kahdesti Grand Slam -turnauksien finaaleihin yltänyt pelaaja kehui sveitsiläisen pelityyliä vuolaasti.

– Matsimme Rogerin kanssa olivat minulle aina todella vaikeita. Kun pelasin Rafael Nadalia ja Novakia vastaan, saatoin ajatella ottelun jälkeen pelanneeni hyvin. Federer pakotti minut kuitenkin pelaamaan huonosti, Söderling muisteli.

33-vuotias ruotsalaispelaaja jäi yllättävän lyhyeksi sairastuttuaan mononukleoosiin 26-vuotiaana. Rankka sairaus pakotti Söderlingin lopettamaan uransa vuonna 2015. Ennen lopettamistaan hän oli yksi maansa lähihistorian lupaavimpia tennistähtiä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.