Floyd Mayweather: Tämä mies on tällä hetkellä maailman paras nyrkkeilijä

© Kuva: Getty Images

15-kertainen nyrkkeilyn maailmanmestari Floyd Mayweather antoi amerikkalaisottelija Terence Crawfordille merkittävää ylistystä tuoreessa FightHype -sivuston haastattelussa. Eläköitynyt huippunyrkkeilijä kertoi pitävänsä moninkertaista kevytsarjan maailmanmestaria Crawfordia tämän hetken maailman parhaana ottelijana.

– Pound for pound -vertailussa tämän hetken paras nyrkkeilijä on Terence Crawford. Hänen ei tarvitse olla minun promootioni leivissä voidakseni sanoa näin. Jos hän olisi vapaa agentti, olisin innoissani mahdollisuudesta työskennellä hänen kanssaan. Tiedän mitä voisin tehdä nostaakseni hänet seuraavalle tasolle. Hän muistuttaa minua nuoresta Floyd Mayweatheristä. Hän osaa todellakin nyrkkeillä, Mayweather suitsutti.

Nyrkkeilyn maailmanrankingia ylläpitävä taho Transnational Boxing Ranking Rankings Board arvosti Crawfordin joulukuussa tämän hetken parhaaksi aktiiviseksi ottelijaksi painoluokasta riippumatta.

32 ammattilaisottelua urallaan iskenyt Crawford on pysynyt voittamattomana lähes kymmenen vuotta. 30-vuotias amerikkalainen hallitsee WBC- ja WBO-liittojen ja lineaarisen välisarjan mestaruusvöitä sekä WBA:n ja IBF:n ylemmän kevytsarjan titteleitä.

Crawford otteli viimeksi elokuussa Nebraskan otteluillassa, jolloin hän tyrmäsi Julius Indongon huippumittelön kolmannessa erässä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.