Yhdysvaltain alppihiihdon ykköstähti Lindsey Vonnin kisaviikonloppu Lake Louisessa on sujunut suorastaan vaarallisen heikosti. Kaaduttuaan pahasti jo perjantain syöksylaskussa amerikkalaisurheilija ajautui sunnuntaina uuteen todella hurjan näköiseen kaatumiseen supersuurpujottelun rinteessä.

Eurosportin video tilanteesta näyttää, kuinka kovassa vauhdissa alppihiihtäjä kaatuu mäessä. Vonn ehtii laskea noin 30 sekunnin ajan ennen, kuin sukset lähtevät kaarteessa alta.

Katso video tästä linkistä:

Lindsey Vonnin hurja kaatuminen sunnuntaina Lake Louisessa

Vonn kaatui myös perjantaina kolaroiden rinteen raja-aitoihin. Pelottavan näköisistä tilanteista huolimatta 33-vuotias minnesotalainen selvisi ehjin nahoin kummastakin onnettomuudesta.

Lindsey Vonn on voittanut urallaan alppihiihdon maailmancupin kokonaiskilpailun neljä kertaa. Hän on voittanut yhteensä kahdeksan kausimestaruutta syöksylaskussa, viisi titteliä supersuurpujottelussa ja kolme kausivoittoa alppiyhdistetyssä. Hän on Yhdysvaltain menestynein naisalppihiihtäjä.