New York Jetsin NFL-joukkueen laitahyökkääjätähti Jeremy Kerley on joutunut venyttelemään mielikuvitustaan toden teolla keksiessään selityksiä marraskuiselle dopingkärylleen. The Recordin urheilutoimittaja Andy Vasquez paljasti Twitterissä, että Kerley ehdotti yllättävän dopingtuloksen olleen henkimaailman olentojen tekosia.

– Jeremy Kerley ei osaa sanoa, miten kiellettyjä aineita joutui hänen elimistöönsä. Hän ehdotti, että käryn takana voisi olla haamu, Vasquez kirjoitti Twitter-päivityksessään.

Andy Vasquez

@andy_vasquez
WR Jeremy Kerley said he wasn't sure how a banned substance got into his system. Suggested a ghost might have done it. #Jets

Kerley jäi marraskuun alussa kiinni Turinabol -nimisen anabolisen steroidin käytöstä. Jets-tähti sai 6. marraskuuta dopinghölmöilystään neljän ottelun pelikiellon. Laitahyökkääjä ihmetteli positiivista dopingtulostaan joukkueensa tiedotteessa.

– Olin shokissa tuloksesta, sillä en ole koskaan ottanut steroideja. Olen 175-senttinen ja 81-kiloinen mies. Olen hyvä urheilija, mutta kuka tahansa näkee kehoni koostumuksesta etten ole koskaan käyttää dopingia. Aion todellakin tutkia tätä asiaa kunnolla saadakseni selville, mikä tuloksen aiheutti. Tiedän olevani puhdas pelaaja, Kerley taivasteli.

NFL-tähden joukkueella New York Jetsin loppusyksy sujui varsin huonosti ilman laitahyökkääjätähteään. Joukkue voitti vain yhden ottelun ja hävisi kolme. 5-8-ottelutilaston Jets on kaksi peliä jäljessä Buffalo Billsistä, Los Angeles Chargersista ja Baltimore Ravensista kilpailussa AFC-konferenssin viimeisestä villi kortti -paikasta. New Yorkin kakkosjoukkueella on edessään melkoinen urakka, jos se aikoo yltää NFL:n pudotuspeleihin.