Huippunyrkkeilijä Mikey Garcia päätti häiritä promoottorilegenda Bob Arumin joulurauhaa aiemmin tällä viikolla väittämällä, että Top Rank -promootio yrittää suojella WBO-liiton höyhensarjan ja alemman kevytsarjan maailmanmestaria Vasyl Lomatshenkoa Garcialta. Arum ei kyennyt sivuuttamaan jenkkiottelijan tölväisyä huumorilla, vaan antoi palaa takaisin samalla mitalla.

– Mitä ihmettä hän [Garcia] oikein höpisee? Meidän ovemme on auki, hän voi tulla juttelemaan meille milloin vain. Mitä ihmettä hän oikein ajattelee? Ei noin haasteta toista nyrkkeilijää. Hän on hullu, jos hän luulee homman toimivan näin. Halveksun todella sitä, että toisten ottelijoiden nimiä käytetään tuolla tavalla ja väitetään etteivät promoottorit anna heidän otella haastajia vastaan. Jos hän tulisi juttelemaan meille kohtuullisen tarjouksen kanssa, tekisimme matsin mielellämme, Arum raivosi Boxing Scenen haastattelussa.

Jo kolmen eri painoluokan mestaruudet 30 vuoden iässä valloittanut Garcia on yksi nyrkkeilyn kuumimmista nousevista nimistä. WBC-liiton kevytsarjan mestarin on määrä otella IBF-liiton kevytsarjan mestaruusvyön hallitsijaa Sergei Lipinetsiä vastaan ensi vuonna.

Garcia otteli aiemmin Top Rank promootion nimissä usean vuoden ajan. Vuonna 2014 tähtiottelija ja Arum ajautuivat kuitenkin riitoihin sopimusneuvotteluissa. Vaikka Garcian oli tarkoitus periä nyrkkeilylegenda Manny Pacquiaon valtaistuin promootion keulakuvana, osapuolten hiertyneet välit johtivat lopulta miesten teiden erkanemiseen.